Fa set cursos que organitzàrem el Policia tutor, l'IES Porto Cristo i l'Ajuntament de Manacor la primera bicicletada solidària a l'IES Porto Cristo i, any rere any, ha estat un dels dies més importants dins el calendari del centre. La finalitat de la nostra bicicletada és promoure la solidaritat, l’esport i la convivència de la comunitat educativa.

 

El curs passat no la vàrem poder realizar i aquest curs hem hagut de canviar el format. Però les dificultats ens fan persones més fortes i en aquest cas hem crescut en lloc de fer-nos petites: la Bicicletada serà virtual i estarà oberta a tota la comunitat.

 

La VI Bicicletada Solidària anirà destinada a l’Associació Amics del Poble Sahrauí per tal de finançar els seus projectes, entre els quals destacam Vacances en Pau. L’objectiu d’aquesta associació és donar a conèixer la situació d’aquest poble a l’opinió pública, denunciar la violació dels drets humans en els territoris ocupats del Sàhara Occidental, proporcionar ajuda humanitària als campaments de refugiats de Tindouf a Algèria i reivindicar que es compleixi el dret d’autodeterminació com a país lliure i independent.

 

Per donar el nostre suport a l’Associació Amics del Poble Sahrauí el nostre repte és sumar, entre totes i tots, 2.932 quilòmetres, que és la distància que hi ha entre l’institut de Porto Cristo i el campament de refugiats de Tindouf. Per això, necessitam que tothom hi participi i comenci a sumar quilòmetres de la manera que més gaudeixi (amb bicicleta, caminant, nedant…). Com ens hi podem inscriure?

 

 • Persones que no siguin alumnat o professorat del centre: han de fer una aportació voluntària de 3 € al compte: ES1121000986460200071368. Entitat: 0624672. Al concepte heu de posar: bicicletada; i heu d’indicar el vostre nom i llinatges a l’ordenant.  Finalment, heu d'emplenar aquesta inscripció.
 • Professorat: el professorat podrà fer l’aportació de 3 euros a través de:

        1. Transferència bancària

                    - Compte de l’IES Porto Cristo: ES1121000986460200071368. Entitat: 0624672.

                    - Concepte: bicicletada solidària

                    - Ordenant: nom i llinatges

        2. Consergeria

 • Alumnat: l’alumnat es pot inscriure pagant els doblers a la seva tutora o tutor.

 

Si teniu qualsevol pregunta, podeu contactar amb nosaltres al següent correu: 

 

Quan s’hagi fet la inscripció rebreu el vostre “dorsal solidari”. Vos demanam que en faceu difusió a través de les xarxes socials amb el hashtag #unsomriuresaharaui. Posteriorment, rebreu un correu electrònic amb l’enllaç a un formulari on podeu anar sumant quilòmetres de dia 27 de febrer a dia 30 de març. Podeu emprar el mateix enllaç cada dia que sortiu a fer esport.

FORMULARI DE QUILÒMETRES.

 

ENTRE TOTES I TOTS PODEM ACONSEGUIR-HO

 

ruta