INFORMACIÓ GENERAL DE SECRETARIA

HORATENCIO Be Aj TITOLS3 MATRÍCULA

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE BATXILLERAT I ESO

NOVETATS

Matrícula curs 2021/22

MATRÍCULA CURS 21/22

La setmana del 15 al 23 d'abril començarà el termini per a la matriculació pel curs 21/22 per l'alumnat del nostre institut.

S’ha d’emplenar el formulari que hem enviat al correu electrònic de l'alumnat.

El mes de juny, una vegada s’hagin publicat les notes, s'haurà de formalitzar la matrícula mitjançant el pagament corresponent (anirem informant).


A aquesta presentació hi trobareu la informació de les matèries de cada curs.

<div style="width: 100%;"><div style="position: relative; padding-bottom: 56.25%; padding-top: 0; height: 0;"><iframe frameborder="0" width="1200px" height="675px" style="position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;" src="https://view.genial.ly/606306f6bfdb130d23f37b2e" type="text/html" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" scrolling="yes" allownetworking="all"></iframe> </div> </div>
 
 

Calendari d'exàmens convocatòria Abril 2021

MATRÍCULA EXÀMENS EOIES CONVOCATÒRIA 2021

Dissabte es va publicar al BOIB la resolució de la Convocatòria de matrícula del programa EOIES.

El termini de matrícula és de dia 8 a dia 22 de març, ambdós inclosos.

La matrícula es farà online mitjançant Centrosnet, PERÒ la  documentació ha de ser lliurada a la coordinadora del programa.

Ana Maria Giménez Sanchis  abans de dia 26 de març.

Presentació amb la informació

Bicicletada solidària 2021

Fa set cursos que organitzàrem el Policia tutor, l'IES Porto Cristo i l'Ajuntament de Manacor la primera bicicletada solidària a l'IES Porto Cristo i, any rere any, ha estat un dels dies més importants dins el calendari del centre. La finalitat de la nostra bicicletada és promoure la solidaritat, l’esport i la convivència de la comunitat educativa.

 

El curs passat no la vàrem poder realizar i aquest curs hem hagut de canviar el format. Però les dificultats ens fan persones més fortes i en aquest cas hem crescut en lloc de fer-nos petites: la Bicicletada serà virtual i estarà oberta a tota la comunitat.

 

La VI Bicicletada Solidària anirà destinada a l’Associació Amics del Poble Sahrauí per tal de finançar els seus projectes, entre els quals destacam Vacances en Pau. L’objectiu d’aquesta associació és donar a conèixer la situació d’aquest poble a l’opinió pública, denunciar la violació dels drets humans en els territoris ocupats del Sàhara Occidental, proporcionar ajuda humanitària als campaments de refugiats de Tindouf a Algèria i reivindicar que es compleixi el dret d’autodeterminació com a país lliure i independent.

 

Per donar el nostre suport a l’Associació Amics del Poble Sahrauí el nostre repte és sumar, entre totes i tots, 2.932 quilòmetres, que és la distància que hi ha entre l’institut de Porto Cristo i el campament de refugiats de Tindouf. Per això, necessitam que tothom hi participi i comenci a sumar quilòmetres de la manera que més gaudeixi (amb bicicleta, caminant, nedant…). Com ens hi podem inscriure?

 

 • Persones que no siguin alumnat o professorat del centre: han de fer una aportació voluntària de 3 € al compte: ES1121000986460200071368. Entitat: 0624672. Al concepte heu de posar: bicicletada; i heu d’indicar el vostre nom i llinatges a l’ordenant.  Finalment, heu d'emplenar aquesta inscripció.
 • Professorat: el professorat podrà fer l’aportació de 3 euros a través de:

        1. Transferència bancària

                    - Compte de l’IES Porto Cristo: ES1121000986460200071368. Entitat: 0624672.

                    - Concepte: bicicletada solidària

                    - Ordenant: nom i llinatges

        2. Consergeria

 • Alumnat: l’alumnat es pot inscriure pagant els doblers a la seva tutora o tutor.

 

Si teniu qualsevol pregunta, podeu contactar amb nosaltres al següent correu: 

 

Quan s’hagi fet la inscripció rebreu el vostre “dorsal solidari”. Vos demanam que en faceu difusió a través de les xarxes socials amb el hashtag #unsomriuresaharaui. Posteriorment, rebreu un correu electrònic amb l’enllaç a un formulari on podeu anar sumant quilòmetres de dia 27 de febrer a dia 30 de març. Podeu emprar el mateix enllaç cada dia que sortiu a fer esport.

FORMULARI DE QUILÒMETRES.

 

ENTRE TOTES I TOTS PODEM ACONSEGUIR-HO

 

ruta

 

Recuperació de matèries pendents ESO i Batxillerat

Calendari pendents1

Cursos de llengua catalana 2020-2021

cursos a lIES i cursos en linia

Recollida de Nadal de la Fundació Trobada

Aquest Nadal la recollida de productes va dirigida a la Fundació Trobada. Principalment necessitam productes de neteja i d'higiene.  Podeu dur-los a l'institut fins a dia 18 de desembre. Animau-vos a participar!

cartell

NFORMACIÓ SEMIPRESENCIALITAT FAMÍLIES 2n

mesnovetats2

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

ADMISSIO
OFERFP
FP2
PROVESLLIURES2