INFORMACIÓ GENERAL DE SECRETARIA

HORATENCIO Be Aj TITOLS3 MATRÍCULA

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE BATXILLERAT I ESO

escolaritzacio
PAU2
OFER ESO

NOVETATS

Tallers amb l'Estel de Llevant

Tallers "Fem camí cap a la Salut Mental"

Salutmental

Date: Març 29 2019

Accions Formatives Gratuïtes del SOIB a l'IES Porto Cristo

soib

Date: Març 28 2019

Programa ERASMUS +

programaerasmus

 

 

El programa Erasmus+ és un programa europeu que té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge de tots els participants per realitzar estudis i pràctiques a l’estranger. A més ajudarà a les institucions de Formació Professional a crear associacions estratègiques amb altres organitzacions i empreses i establir així relacions sòlides amb el món laboral. En general, contribuirà a millorar les possibilitats de feina i les habilitats personals i, d’aquesta manera, a potenciar la competitivitat  de l’economia europea.

 

 

confinado erasmus

Date: Març 26 2019

Taller de cubs per a 2n d'ESO des de la Comissió de Mediambient

Des de la comissió de mediambient conjuntament amb S'Altra Senalla hem organitzat uns tallers que dura dues hores per els grups de 2n eso.
Aquí vos passo els dies i les hores que es faran a cada grup, i quins són els profes afectats.
 
HORARIS
divendres ( 29/3)
2n eso E ( 2a i 3a hora)....BIEL M,ASCARÓ I VALENTÍ PERIS. Serà a la seva aula de referència
 
divendres 5/4
2n eso C ( 2a i 3a hora)...MARIA DEL ROSARIO ARROYO I SUSANNA GONZALEZ. Serà a la seva aula de referència
2n eso B ( 5a i 6a hora)....GEMMA CAPÓ I JOANA MARIA FONT. Serà a la seva aula de referència
 
dilluns 8/4
2n eso A ( 1a i 2a hora)....AMADOR I ESTEFANÍA LÓPEZ . Serà a la seva aula de referència
2n eso D ( 5a i 6a hora)...XESC GAIÀ I INÈS ROSSELLÓ/ AINA GARÍ. Serà a la seva aula de referència
 
 
 
Per un bon funcionament del taller, vos demanaria que estiguessiu dins la classe mentre duri el taller.  Si hi hagués qualque problema en l'organbització, fes-m'ho saber
Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda
Sense voltros, no podríem fer res
 
Coordinadora de la comissió de mediambient
Cristina Llull
 
 
Date: Març 22 2019

La Conselleria d'Educació i Universitat atorga una important ajuda econòmica per poder realitzar l'intercanvi amb el Gymnasium Sottrum d'Alemanya

L'any passat el professorat d'alemany de l'IES Porto Cristo va organitzar la primera edició de l'intercanvi amb un centre educatiu d'Alemanya (Gymnasium Sottrum). Enguany aquest intercanvi es tornarà a celebrar per segona vegada. Com a novetat, cal destacar que la Conselleria d'Educació i Universitat ha posat en marxa el Programa d'intercanvi "Sprechen wir Deutsch! – On va parler français, intercanvis entre centres educatius de les Illes Balears i centres educatius de territoris de parla alemanya i francesa". Aquest programa, engegat pel Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals, pretén assolir els següents objectius:

  • Desenvolupar les competències lingüístiques de la segona llengua estrangera (2LE).
  • Impulsar intercanvis amb centres de diferents territoris de parla alemanya o francesa.
  • Generar processos d’aprenentatge significatiu sobre aspectes relacionats amb l’espai geogràfic, històric, natural, cultural i literari de les zones on es fa l’intercanvi.
  • Afavorir una experiència de coneixement i convivència amb alumnes d’un altre país.

Com a participant en el programa Sprechen wir Deutsch!,  l'IES Porto Cristo s'ha beneficiat de les jornades formatives que es van celebrar a Palma a principis del curs escolar; i d'una important ajuda econòmica de 3250 € que serà molt ben rebuda pels alumnes que participaran a l'intercanvi durant el proper mes de maig. Estem segurs que, amb aquesta ajuda per part del Govern Balear i la feina d'alumnes, professors i famílies de l'IES Porto Cristo, aquest intercanvi continuarà celebrant-se en el futur.

Date: Març 19 2019

Berenar Solidari a benefici de Llevant en Marxa

berenar solidari

Date: Febrer 22 2019

Diada internet segura

SaveTheDate DIS219 Apuntat-700x441Dimarts, dia 5 de febrer, es celebra el dia d'Internet Segura. Des de la Comissió de Convivència vos voldríem demanar si aquest dia a primera hora i a darrera podríeu posar els vídeos que us passam i comentar-los un poc amb l'alumnat. La idea és que a primera hora poseu el segon vídeo, que és el més llarg, i a darrera el primer i el tercer. Només seria dedicar uns 10 minutets a parlar del tema i recordar-los que internet és una gran ciutat i que és molt important preservar la seva intimitat i la de la gent que els envolta. 
El temps de l'esplai farem un photocall al pati. Us animam a que vengueu a fer-vos una foto!
Tot i això, aquest divendres de les 13h a les 14h., l'alumnat de la comissió de convivència de 4t passarà per les aules a penjar un pòster de la diada i a fer una petita explicació del que suposa "internet segura".
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
 
M. Antònia Bauçà Portell
Date: Gener 31 2019

Reunió delegats mediambientals

Us  informem que dilluns 4 de febrer  es farà una reunió de delegats ambientals a 4a hora a la biblioteca , després del temps del pati. Serà una sessió informativa de 15 -20 minuts,aproximadament. Se'ls donarà informació sobre les tasques que hauran de realitzar durant els mesos de febrer i març.

Si hi hagués qualque examen o qualque activitat que afectàs a un dels alumnes delegats ambientals i no pogués venir a la reunió, fes-m'ho saber i així podria donar la informació personalment  a l'alumne afectat.
 
 La graella dels alumnes afectats està a la imatge adjunta
 
Amb la participació de tots....moltes coses es poden fer
 
Comissió de Medi Ambient i Comissió feim un Centre Sostenible
Delegats
Date: Gener 31 2019

mesnovetats2

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

ADMISSIO
OFERFP
FP2
PROVESLLIURES2