SORTIDES I ACTIVITATS EXTRA ESCOLARS

EINES D'UTILITAT

TRÀMITS OBERTS

ADMISSIO

  EOIES2  

TITOLS3

NOVETATS

Taller d'educació sexual amb alumnes de 2n ESO

Captura de pantalla 2019-01-21 a les 20.53.54

Date: Gener 21 2019

Sant Antoni 2019

Benvolgudes famílies us informam que dijous 17 és festiu i per tant no hi haurà classes.
 Ell proper dimecres, dia 16 de gener celebrarem al nostre centre la festa de Sant Antoni. Les tres primeres hores es farà classe normal, i a partir de les 11 h ens visitaran els dimonis del Patronat des Port, torrarem a un fogueró subvencionat per l'APIMA i per la cantina de l'IES i gaudirem de la festa.
 Els alumnes no podran sortir del centre fins les 12:00h ,hora en què s’obriran les portes. Pregam als pares que NO vingueu a cercar als/a les vostres fills/es si no és en cas d’urgència. Ajudau-nos a mantenir les festes i tradicions del nostre poble vives.
 Hi haurà servei de bus atenent aquest horari.
 
Molts d'anys i Visca Sant Antoni!!!!
 
p1030490

 

Date: Gener 15 2019

Dates de matrícula del programa EOIES

Avui ens han informat de les dates de matrícula del programa eoiesde dia 22 de gener a dia 5 de febrer.  Des de Conselleria ens demanen que en faceu difusió a les famílies dels alumnes inscrits en el programa aquest curs.

Prepararem els fulls de matrícula amb els sobres i les instruccions i les vos farem arribar abans del termini. Si ja voleu començar a preparar els vostres alumnes, aquests hauran d'aportar:
- Fotocòpia DNI o NIE en vigor
- Full matrícula emplenat amb una fotografia de carnet
- Full pagament matrícula a través de l'Atib (TAXA: 22,80€) -> Podeu mirar les reduccions de matrícula i també les causes d'exempció 
 
Vos adjunt la resolució de la convocatòria. Trobareu més informació al nostre web www.eoimanacor.com -> programa eoies.
Salutacions,

 

Maria Sitges
Cap d'estudis 

 

Escola Oficial d'Idiomes de Manacor
Tel.: 971 55 41 52
Fax: 971 55 14 54
Ronda de l'Institut s/n
07500 Manacor · Illes Balears
Date: Gener 11 2019

Setmana de recuperacions de pendents

Calendaripendents

Date: Gener 8 2019

Agraïment de s'Altra Senalla per la nostra col·laboració

saltrasenalla

Date: Gener 8 2019

L'IES Porto Cristo està de dol

La comunitat educativa de l'IES Porto Cristo volem donar el nostre condol a la família i amics de Jaume March, company de professió i de lluita.

Descansa en pau.

Date: Gener 7 2019

Berenar Solidari a Benefici del Col·legi Kaupan (Perú)

Berenarsolid

Date: Desembre 18 2018

Famílies, Alumnat, Docent i Professionals omplen l'Espai de na Camel·la en la Jornada de Difusió d'Estudis Tecnològics

Notícia de l'Ajuntament de Manacor ( https://bit.ly/2BJG1zLhttps://bit.ly/2Q2xdOn)

Alumnes acompanyats de les seves famílies, professors i empresaris es varen trobar dimarts passat, dia 27 de novembre a l’Espai na Camel·la per donar a conèixer els itineraris acadèmics i l'oferta d'estudis tecnològics de Manacor i la Universitat de les Illes Balears, a més d’informar sobre les creixents necessitats d’ocupació del sector.

Va obrir la jornada Tona Pou, gerent de GSBIT (Associació Balear d'Empreses de programari internet i noves tecnologies) amb notícies recents sobre la necessitat de personal qualificat i amb coneixements sobre noves tecnologies. I és que “diferents estudis afirmen que el 2020 hi haurà entre 500.000 a 750.000 llocs de treball d'especialistes TIC sense cobrir; estam en un context de digitalització empresarial en què les empreses tenen problemes per cobrir llocs de treball i per trobar perfils de candidats que tenguin coneixements i habilitats digitals”, va explicar Tona Pou.

De fet “aquest és un dels principals motius que ens han impulsat a oferir aquesta jornada, tenim la sensació que l’alumnat i les famílies necessiten més informació sobre els estudis tecnològics i les possibles sortides professionals que tendran en el futur”, ha explicat la batlessa i responsable del departament d’Educació, Catalina Riera. 

Així, Ignasi Furió, subdirector de l'Escola Politècnica Superior, va presentar els graus tecnològics que s'imparteixen a la UIB, va destacar les sortides professionals i explicà que els alumnes de segon i tercer ja tenen ofertes laborals a causa de l'escassetat de titulats en aquests graus. Des del centre Universitari de Manacor, Jaume Rigo va comentar els itineraris acadèmics d'aquests estudis i la possibilitat de convalidacions existent entre els cicles de formació professional i els graus universitaris. Magdala Servera, del POAP (Punt d'Orientació Acadèmic i Professional) va fer una breu presentació dels serveis d'orientació que ofereixen i indicà on els poden trobar.

 

També varen participar en la Jornada de difusió d’estudis tecnològics els membres dels equips directius de l'IES Manacor i de l’IES Porto Cristo, Pere Riera i Miquel Barceló. A més també hi participaren una representació de l’alumnat dels cicles tecnològics de Sistemes microinformàtics i xarxes, Carrosseria, Electricitat, Desenvolupament d’aplicacions web, Administració de sistemes informàtics i Automoció. Els alumnes i les alumnes varen coincidir en destacar els cicles de formació professional s'adapten a les expectatives que tenien sobre aquests estudis i que els veuen més pràctics en referència a la introducció posterior al món laboral, així ho varen confirmar també dos antics alumnes. 

Per acabar es va realitzar una taula rodona on persones empresàries i professionals varen parlar de la seva pròpia experiència. Hi varen participar Catalina Payeras, Marc Niell, Bàrbara Sureda, Tomeu Guiscafré, tots ells enginyers de professió i van poder explicar directament al públic assistent, l'elecció d'aquests estudis, la seva entrada al món laboral i en què consisteix el seu dia a dia, també van animar als presents a fer estudis de caràcter tecnològic. Des del departament de desenvolupament local de l'Ajuntament de Manacor donen les gràcies a tots els participants per mostrar de forma tan real els itineraris acadèmics i les experiències laborals, que en aquest moment són una aposta segura d'ocupació.

Si clicau aquí trobareu fotos de l'event.

Date: Desembre 16 2018

mesnovetats2

XARXES DE DIFUSIÓ

DESTACATS

INF FP

BULLING X

LLIBRES X

MENJADOR X ORIENTA X