L'IES Porto Cristo participa enguany d'una iniciativa de l'Ajuntament de Manacor, junt amb empreses locals i la Universitat Pompeu Fabra en el projecte Manacor Innova!
El projecte té els seus antecedents a territori català a través dels Innolabs de Tarragona (Tarracolab), Barcelona (Mango Smile), i Baix Llobregat (Innobaix), comunitats, totes, en que l'administració local i empreses del sector privat han llançat reptes a estudiants universitaris, de batxillerat, ESO i formació professional.
Per tant, aquesta iniciativa tracta de generar solucions a reptes que han plantejat tant el propi ajuntament com les empreses. Els estudiants del nostre IES, així com els de l'IES Manacor i l'IES Mossèn Alcover han començat aquest mes d'octubre la primera fase del projecte aportant les seves idees als cinc reptes proposats que són:

Can Garanya: incorporació del Canal Internet 
Centre Tecnològic de la Fusta (CETEBAL): projecte de co-creació amb el client 
Complex Sanitari de Llevant: l’Hospital de Llevant, l’Hospital de tothom. 
Perlas Majòrica: apropar la marca al públic més jove. 
I el propi Ajuntament de Manacor: fer de Manacor i Porto Cristo una ciutat millor.

 

Els nostres alumnes han visitat aquestes empreses per conèixer de primera mà la tasca que duen a terme i d'aquesta manera poder participar amb més coneixement en aquesta primera fase.
Les següents fases del projecte s'aniran desenvolupant on-line durant els mesos d'octubre i novembre a través de la plataforma Induct. El desembre, els projectes que resultin seleccionats passaran a la fase final en la que el projecte guanyador es farà real.