2nbatx

El passat dissabte 25 d'abril, 12 alumnes del nostre centre varen representar a l'IES Portocristo en la VII Festa de les Matemàtiques que es va dur a terme al municipi mallorquí d'Artà.

La Festa de les Matemàtiques té com a objectiu principal aconseguir que els estudiants experimentin les matemàtiques fora de l’aula, s’adonin de la importància que tenen en la vida quotidiana i adquireixin seguretat i confiança en les capacitats pròpies. És una activitat oberta a tots els centres de les Illes Balears i que està adreçada, exclusivament, a alumnes de 1r i 2n d’ESO.

Els 12 alumnes representants del centre varen haver de fer una gimcana matemàtica per diferents indrets del casc antic d'Artà, descobrint així aspectes matemàtics ocults en diferent edificacions emblemàtiques del municipi, com ara, na Batlessa, l'Ajuntament, les murades i les escales de sant Salvador o l'estació meteorològica, superant així proves tant individuals com en grup.

 

Els nostres alumnes es varen distribuir en 4 grups de 3 persones:

Els Supermatemàtics

Antoni Xavier Llull Maria (1er B)

Isabel Duran Estelrich (1er B)

Toni Bassa Rosselló (1er D)

Crazy Numbers

Carme Brunet Pasqual (1er D)

Sílvia Marí Servera (1er A)

Leire Nieves Díez Manso (1er B)

The mathgods

Pau Rosado Muñoz

Sofia Amico

Pere Joan Fullana

Uep

Paula Marín Juan

Jordi Gayà Gayà

Camila Pizzo Guinara

 

Malgrat som conscients de que els nostres alumnes ho varen fer beníssim, els resultats de les proves encara no han sortit. Si qualsevol dels nostres 4 grups ha quedat entre els tres primers de les illes balears, seran elegits com a representants de la comunitat autònoma en les proves estatals que se celebraran al juny a la ciutat manya de Saragossa.

Esperem hi hagi sort!!!

Si voleu accedir als reptes matemàtics als que es varen afrontar els nostres alumnes podreu entrar en el següent enllaç.

Si voleu accedir a les fotografies podeu clicar damunt d'aquest enllaç.