La biblioteca del centre, tot i no tenir un espai físic, i gràcies a la col·laboració d'alguns departaments didàctics, ja fa temps que començà a funcionar en l'apartat de difusió d'escriptors de literatura juvenil. D'aquesta manera, l'alumnat ha tengut un contacte directe amb l'autor/a del llibre que ha llegit.

La diada de Sant Jordi de l'any 2009 comptà amb la presència de l'escriptor menorquí Ponç Pons, nomenat escriptor de l'any 2011 i autor de Memorial de Tabarka, llibre de lectura obligatòria per als alumnes de 2n d'ESO. L'autor visità el centre per conèixer els seus lectors i participà en un recital de poesia sobre Miquel Àngel Riera.

 

pon alumnes

Un altre menorquí que també visità el centre durant el curs 2009 – 2010, és Miquel Àngel Maria, autor de Torna,Yussuf!, que és una lectura obligatòria per als alumnes de 1r d'ESO. El departament de català organitzà la seva xerrada al centre per tal que els alumnes de primer poguessin conversar amb l'autor sobre la novel·la que havien llegit. Després es va fer un dinar literari amb el claustre de professorat.

 

miquel a maria alumnes

Per altra banda, Pilar Garriga ja és una vella coneguda del centre. Aquest any serà la tercera vegada que véngui a fer una xerrada amb els alumnes de primer d'ESO que llegeixen Un estiu a Borneo. Garriga aprofità la seva visita del curs passat a Porto Cristo per presentar la seva germana, que és una de les protagonistes del llibre i que es dedica a recuperar els orangutans que han estat malferits a la selva de Borneo.

pilar garriga germana alumnes