DEls passats 26 dimarts i 27 dimecres, l'alumnat de Formació Professional Bàsica i el de Cicles Formatius del nostre centre va participar a la Fira de Formació Professional celebrada a l'IES de Felanitx. Aquest esdeveniment, Fes-te Pro, comptà amb la presència de 28 centres de la comarca de Manacor, entre els quals hi havia el nostre institut.

Hi tinguérem dos estands, un del Cicle Formatiu de grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència i un de Formació Professional Bàsica d'Informàtica i Comunicacions.

Els nostres alumnes d'Informàtica varen preparar tres activitats que intentaren resoldre tots aquells o aquelles que volien segellar la seva tarja de participació a la Fira i així poder guanyar un pal selfie amb que obsequiava la Conselleria, mentre que les alumnes del Cicle Formatiu en prepararen 6.

Dir que els nostres estands varen tenir un gran èxit de participació ja que segellaren la seva tarja un total de 227 visitants en el primer cas i 431 en el segon.

Agrair molt especialment a l'alumnat i professorat participant la seva dedicació i esforços perquè tot sortís bé. De fet ho aconseguírem en escreix.

(+ Info)

 

A  C

D    B

E  F

G