IMG 8725Coincidint amb els 10 anys d'existència del nostre centre, els projectes educatius basats en projectes que estam encetant darrerament cerquen representar allò que ens representa i ens defineix com a centre. 

És per això que, avui, els alumnes de 3r d'ESO han començat un nou repte anomenat "Som Solidaris".

Aquest nou projecte cerca sensibilitzar els alumnes amb la problemàtica del refugiats, donar a conèixer el conflicte que els ha dut a aquesta situació, les seves condicions de vida i necessitats actuals.

D'ençà que es va construir l'Institut, la directiva del nostre centre sempre ha apostat per treballar els valors de solidaritat de manera transversal en totes les activitat que hem dut a terme, de fet com podeu veure en el següent vídeo, són ja gairbé 10 anys que organitzam activitats per recaptar doblers per a diferents causes.

 Es per això que, des de  la Directiva del centre han pensat que enguay, els alumnes de 3r d'ESO podrien ser els encarregats de cercar maneres d'ajudar als refugiats de Síria, investigant i coneixent la situació real que estan vivint amb la finalitat de dissenar i realitzar una diada solidària en el seu nom que coincidirà en la celebració del Xè aniversari del nostre centre.

 

Aquí vos deixam el vídeo introductori que han vist els alumnes per començar a conscienciar-los d'allò que han d'investigar.