ARBREJa arriben les festes! I com cada any, des de la Comissió de Medi Ambient volem proposar un repte a les tutories del centre.

Us proposam que, després d'aquestes dures setmanes d'exàmens, lliuraments de treballs i nervis, passeu una bona estona, tutors i alumnes, decorant l'aula per les festes que arriben, però no de qualsevol manera, no! ho haureu de fer amb material reciclat.

Us adjuntam, amb aquestes bases, un document amb algunes idees que esperam us serveixin d'inspiració. I si en necessitau algunes més, només ho heu de deamanar i des de la Comissió de medi ambient us ajudarem en allò que ens sigui possible.

 

Bases del concurs:

1- Pel que fa a MATERIALS: heu de procurar utilitzar només material reciclat. La pintura i altres elements que ajudin a embellir les vostres obres, com podria ser el cas de purpurina no restaran punts.

2- Intentau decorar el màxim ESPAI de l'aula que pugueu. Un ordinador o unes vidrieres ben decorades donen alegria a la classe! No us deixeu gaires racons sense decorar!

3- Sigau creatius i ORIGINALS! Però teniu en compte que alguns materials són més adequats per un espai que d'altres. Per exemple, un arbre de Nadal de 2 metres sobre la pantalla de l'ordinador queda desproporcionat. Tant com dues fulles amb purpurina sobre una paret enorme.

4- Volem proposar-vos a més un repte extra que us sumarà uns bons puntets... Volem un HAPPENING! Preparau una nadala, una cançó, un poema o qualsevol cosa que impresioni el jurat.

 

La classe guanyadora rebrà un regal molt especial...

 

Ànims i endavant!

 

Comissió de Medi Ambient