WhatsApp Image 2017-03-25 at 11.27.27Avui dissabte l'equip docent de l'IES Porto Cristo s'ha reunit al nostre centre per participar en una sessió, de 5 hores, de tècniques de coaching educatiu i d'intel·ligència emocional, de la ma del Doctor en Pedagogía, i Llicenciat en Psicologia, Antoni GIner Tarrida

En el món de l’educació, la majoria de docents busquem aconseguir que l’alumnat es faci responsable del seu propi aprenentatge i, a més a més, que el visqui des de l’alegria i la motivació, però també som conscients que cada alumne viu una realitat diferent dels altres i que aquest aprenentatge individualitzat ha d'estar ben guiat per a que l'alumne no abandoni els seus estudis a mitjan camí de la seva etapa educativa obligatòria. 

Aquest és el motiu per el que, des de l'IES, apostam per una formació continuada que ens aporti metodologies, exemples i moltes dinàmiques per animar-nos a fer aquests canvis que necessitam per educar amb les condicions òptimes que motivi a tot tipus d'alumnat a aprendre i crèixer. 

Avui li ha tocat el torn a n'Antoni Giner que ha estat el responsable de guiar-nos dins del món del coaching educatiu. Amb ell hem pogut reafirmar que un docent només serà capaç de treure el millor dels seus alumnes quan pugui inculcar-los la responsabilitat personal i quan reforci la seva autoestima. 

El coaching doncs és una metodologia que es fonamenta en el diàleg, un diàleg transformador encaminat al canvi positiu, on s’arriben a acords i a compromisos individuals, on cadascú es compromet a allò que realment pot i vol fer i passa a l’acció.

En l’aprenentatge adolescent, el compromís amb un mateix és bàsic, com també són bàsics l’autoconeixement, la responsabilitat, la presa de decisions i les relacions amb els altres, i el coaching pot aportar-nos una nova perspectiva per tractar aquests aspectes.

Aquí vos deixam un parell de fotos del que ha donat de sí el matí d'avui.

 

 

WhatsApp Image 2017-03-25 at 11.27.30

 WhatsApp Image 2017-03-25 at 11.27.27

WhatsApp Image 2017-03-25 at 11.27.23

 

WhatsApp Image 2017-03-25 at 11.27.22