Quí no coneix n'Alícia en terra de meravelles?2017-03-27 13.04.32

Idò si en quedava algú, entre els nostres alumnes de 2n d'ESO, avui Dia Mundial del Teatre, ja no ho podrà dir pus ja que alguns companys seus, en concret: Aina Panyella Brunet, Maria Bisellach Cabrer, Joana M. Sevilla Gelabert, Pere Riera Brunet, Neus Giner Bujosa, Maria Garcia Corbacho, Lidia Santandreu Rodriguez, Federico Colomina Gomila, Cristian Sanchez Galmes, Daniela Hastrich i Jesus Heredia Torres, en la han representada molt bé.  

La història comença amb la imatge d'una al·lota anomenada Alícia, asseguda en un banc a l'aire lliure, avorrida al costat de la seva germana gran. La germana intenta fer-li repassar conceptes matemàtics, literaris i geogràfics que no li resulten gens atractitus, la qual cosa fa que Alícia divague pel tedi.

De sobte apareix pel seu costat un conill blanc vestit amb jaqueta i jupetí que corre murmurant que aplega tard, mirant el seu rellotge de butxaca. Alícia s'interessa per ell i decideix seguir-lo per dins d'un bosc ben fosc fins que, de sobte, cau dins del seu cau. 

Quan acaba la seua caiguda i sense haver-se fet mal, n'Alícia entra en un món d'absurds i paradoxes lògiques. El conill ha desaparegut i n'Alícia troba una série de personatge que la faran passejar per un món, fins al moment, desconegut per ella.

 Alícia haurà de recórrer al país de les meravelles fins arribar al Palau Reial, on trobarà una reina boja que perd el cap, i vol que tothom el perdi també si li duen la contrària, que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa.

 

Una comèdia amb molt sentit de l’humor, que ens ha fet riure a grans i a petits.

Aquí vos deixam un parell de fotos de la representació però al facebook de l'IES en trobareu més.

2017-03-27 12.34.15

2017-03-27 12.51.37