PROGRAMA D'ACOMPANYAMENT ESCOLAR AL MÉS DE JULIOL

Estem d'enhorabona, des de la Conselleria d'Educació ens acaben d'informar que ens han concedit els 4 grups del programa gratuït d'acompanyament escolar d'alumnes de 3r i 4t d'ESO que siguin subsceptibles d'aprovar-ho tot pel setembre. 

pae1                        pae2

 

Els 28 alumnes seleccionats des del centre per a formar part d'aquestes 20 hores de repàs mensuals (5 hores setmanals), impartides per professorat del centre, durant el mes de juliol han estat:

CURS ALUMNE
3A Ruben Tortosa
3A Walter Roman
3A Joan Munar
3A Adrià Duran
3A Alicia María Heredia
3B Micaela Abril
3B Sohaib Mokhtari
3B Alex Montosa
3B Daniela Colorado
3C Mariano Carrión
3C Carlos Vilchez
3C M Carmen Dorado
3C Esteve Sureda
3D Paco Torres
4A JP García
4A Joan Bauçà
4A Bernat Pons
4A Adrià Compte
4A Alex Novikov
4B Lady L Condo
4B Salma El Moritabuck
4B Isabel Duran
4B Federicka Vera
4C Robert López
4C Natalia Villalonga
4C Issac Allés
4C Leandro Maccagli
4C Maria José Moreno

 

Les classes s'impartiran dimarts i dijous de 10 a 12,30 hores. Es crearan 4 grups amb un màxim de 10, un mínim de 5, alumnes per grup. Els professors que impartiran les matèries lingüístiques seran n'Apol·lònia Veny i en Pere Andreu, i els professors que impartiran les matèries de ciències seran en Valentí Peris i en Jesús Crespí. 

La distribució de l'alumnat, segons grup i horari, serà la següent (alerta, aquest horari no està tancat del tot així que és subceptible de sofrir canvis puntuals, un pic comencin les classes ja se us informà més concretament, si finalment es donen, d'aquests possibles canvis):

clica damunt la imatge per ampliar-la

pae 21

pae 22