Avui dia 27 de novembre hi ha convocada una vaga general parcial enfront el canvi climàtic. Donat que l'Assossiació d'alumnes del nostre centre no s'ha adherit a la vaga hem decidit fer una activitat a 4a hora per conscienciar els governants perquè declarin, de manera immediata, l’emergència climàtica que permeti prendre les decisions per revertir aquesta situació. Així doncs, els alumnes, a 4a hora, amb el professor que els pertoqui podran:

 

  1. Reflexionar en gran grup sobre els efectes del canvi climàtic i la responsabilitat individual de cada persona. (5-10 minuts)
  2. Pensar propostes que els alumnes de l'IES Porto Cristo puguin fer i es vulguin comprometre a fer. Han de ser propostes reals i concretes. Això ho faran primer per parelles (5 minuts) després ho comentaran en grups de 4 (7 minuts) i desprès farem el recull a nivell de classe i cada professor l'escriurà al full adjunt.
  3. Els alumnes de la comissió de medi ambient de 4t, demà les dues darreres hores faran l'anàlisi de les propostes fetes, redactaran les propostes finals i dissenyaran la seva difusió.

 

  1. vaga mundial pel clima