NO HI HA LLIBRES DE TEXT A 1r D'ESO.

 

A 1r d'ESO no hi ha llibres de text perquè l'alumnat ha de comprar un Chromebook. El material didàctic per aquest nivell serà en format digital. En algunes matèries es donarà l'opció de poder comprar el dossier en  paper.

 

C733

 compra

Enllaça a més informació.

Enllaç a les intruccions de compra.

 

 

Què és un Chrombook?

Un chromebook és un ordinador personal que treballa amb el sistema operatiu Google Chrome OS i que utilitza el navegador web Chrome. Arrenca molt aviat i tots els continguts (documents, aplicacions, etc) s’actualizen de forma automàtica. Estan pensats per treballar sempre en el núvol. És necessari tenir un compte gmail associat aques es proporcionat per l'IES Porto Cristo que crea un compte corporatiu a l'alumne. Tot el contingut personal de gmail, s’hi pot accedir des del chromebook de l’alumne o des de qualsevol ordinador accedint al compte gmail. Gràcies a l’arquitectura multicapa, no cal tenir cap tipus de software antivirus.

El fet de treballar amb chromebooks comporta molts avantatges en treballar en tot l’entorn educatiu de Google: Google Apps for education

L’inacabable món de les aplicacions de Google són un avantatge indiscutible per a tot el món educatiu. Crear documents, compartir-los amb els companys, amb el profesor, la facilitat de la comunicació, la senzillesa de les eines, són només algunes dels infinits avantatges de treballar amb les Google Apps.

Una altra avantatge és que es poden utilitzar totes aquestes eines des de qualsevol dispositiu. No cal que sigui des del chromebook de l’alumne. Tant l’alumne com el profesor, té tota la seva feina al núvol i des de qualsevol dispositiu hi entra amb el seu usuari de gmail. Com a IES Porto Cristo, tenim un domini propi de google. En el nostre cas @iesportocristo.net

Al ser un domini propi, podem assegurar-nos que no sigui un correu amb arribada de correus brossa o pishing o similars. És un correu totalment controlat des de l’administrador google del IES i en qualsevol cas, tenim el poder de poder cancel·lar comptes si es donés el cas.

gsuite

La rapidesa d’obertura del dispositiu de manera que no es perd temps de classe per començar a treballar, de la facilitat com els alumnes poden fer treballs cooperatius, de la facilitat de comunicació entre l’alumnat i el professorat a l’hora de compartir i corregir treballs... fa dels chromebooks una molt bona eina per a l´aprenentatge.

Gsuite for education és un pac de serveis i d´aplicacions basats en el núvol que dóna eines de comunicació i d´edició col- laborativa de documents per a profesor i alumnat d´un centre d´ensenyament. Aplicacions enfocades a augmentar l´eficàcia del treball educatiu i assolir els objectius buscats.