Els alumnes de 1er del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Informàtica, de la mà del professor Juan José Marin Gonzalez, han elaborat un petit annuari-revista, com a projecte cooperatiu del mòdul d'ofimàtica.

Annuari

 

Si clicau en aquest  enllaç  annexat el podreu veure.

 

REUT OLI2

REUT OLI1

Llibres d'Autor

Del concurs de "Libros de autor" del departament de castellà els guanyadors han estat:

1r A Pere Bordoy
1r B Javier Díaz
1r C Marga Gallego
1r D Adrián Pozo
1r D Naiara Chico 
1r E Cristina Aguirre

2n B Maria Pilar Matamalas i Annie Jin
2n D Joan Adrià Gelabert Pascual i Dahiana Núñez
2n E Antònia Sitges i Carla Viñas
2n F Paula Reyes 

   

IMG 8585

 

image001

El passat dimarts, 17 d'abril, els estudiants de primer curs del Cicle Formatiu d'atenció a persones en situació de dependència varem tenir l'oportunitat de visitar el que es viu dins d'un hospital psiquiàtric, en concret, l'Hospital Psiquiàtric de Palma.

 

Per unes hores varem tenir l'honor de conèixer persones amb patologies i trastorns mentals, i poder relacionar-ho amb tot allò aprés al cicle, per poder entendre una mica més aquest col·lectiu de la dependència.

 

fruitaEl nostre centre s’ha adherit al Pla de consum de fruita a les escoles, que s’ha posat en marxa des del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), amb ajuda financera de la Unió Europea.

La participació en aquesta campanya s’emmarca dins els objectius del nostre projecte ambiental d’afavorir una dieta sana i equilibrada, promoure el consum de fruita i fomentar hàbits d’alimentació saludables.

Tot l'alumnat del centre rebrà,  a partir de dia 13 d'abril i durant set divendres seguits, una peça de fruita o un suc, subministrat per FRUITA BONA HORTOFRUTICOLA SAT.

El repartiment es farà abans del pati, per la qual cosa es pot tenir en compte a l'hora de preparar el berenar.

Atentament,

Comissió de Salut